Шеф Силвена Роу, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев класираха финалистите

...
Шеф Силвена Роу, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев класираха финалистите
Коментари Харесай

Единствена жена на финала на Мастършеф

Шеф Силвена Роу, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев класираха финалистите на седмия сезон на " Мастършеф ".

Единствената жена, стигнала до този стадий на кулинарното шоу, е фотографката Мария Жекова. Тя се оправи най-добре в първата задача.

" Толкова си го мечтаех този край! Толкова си мечтаех да мога да разпростра на 100% капацитета си, да покажа какво мога и постоянно съм знаела, че финалът ще е мястото, на което ще бъда себе си - с всичко което знам и имам вяра, че ще го печеля ", сподели тя.

Вторият финалист е Мартин Банков. Ястието на Мартин с морски език и терин от аспержи получава три пъти " Да ".

" Качвам се на балкона, ходя на край и съм най-щастливият човек на света! Всичката тази пот, кръв, пръсти, нокти, които оставих в тази кухня си заслужават и последния атом. Няма по-голям кеф от това! ", сподели той.

Последен на финала се класира актьорът Стилиян Желязков. Той заложи на галактически десерт и представо пред журито " Космическа станция ". 

" Днес аз минах по дългият път и си заслужаваше ", сподели Стилиян.

На крачка от финала си тръгна студентът по право Теодор Колев. Той сервира топъл чийзкейк, който се оказва доста кисел и доста парещ. Актьорът пристъпи към проект " Б ", като реши да заложи на усети, които обича и владее, само че и това не бе задоволително. 

" Тео, за теб това е края на кулинарното странствуване " Мастършеф ". Има защо да се ядосваш, аз обаче съм сигурен, че ще си тръгнеш отсам доста по-силен и убеден в себе си. В кухнята се основава освен вкусна храна, само че и мощен темперамент. Продължавай да се развиваш, момче, тъй като в теб има доста капацитет! ", сподели шеф Михалчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР